Tryck på bilden för att se fler bilder

Kaiser Manhattan 4-Door with Supersonic Engine –53

8 750 EUR Inlagd: 4 maj, 12:44

Bod i ladugård: Originalhög 1953 Kaiser Manhattan med 4 dörrar och Supersonic-motor

Upptäck denna högoriginala och sällsynta 1953 Kaiser Manhattan med 4 dörrar som hittats i en ladugård, utrustad med en Supersonic-motor, 3-växlad växellåda med överväxel och komplett med importpapper från USA. Bilen startar, kör och bromsar bra och utför allt den ska. En unik möjlighet för älskare av klassiska bilar.

Några anmärkningsvärda funktioner hos denna sällsynta 1953 Kaiser Manhattan är:

Supersonic-motor: Denna kraftfulla motor ger utmärkt prestanda och är ett vackert exempel på amerikanskt hantverk från 1950-talet.
3-växlad växellåda med överväxel: Upplev smidig växling och bekväm körning tack vare överväxelfunktionen.
Originalskick: Som en bil som hittats i en ladugård är denna bil ett sällsynt och autentiskt stycke bilhistoria som inte har förändrats av moderna restaureringar.
Bakgrundsinformation:

Kaiser Manhattan producerades av Kaiser Motors Corporation, ett amerikanskt företag som grundades 1953 från Kaiser-Frazer Corporation. Dessa bilar var kända för sina distinkta designer, inklusive de ikoniska “Darrin”-modellerna, designade av den berömda bilsdesignern Howard “Dutch” Darrin.

Manhattan var Kaisers flaggskeppsmodell och erbjöd många lyxfunktioner för sin tid, inklusive en elegant interiör, rymligt utrymme och en iögonfallande exteriör. Dessa bilar var exklusiva och dyra, vilket gör dem mycket eftertraktade bland samlare idag.

Supersonic-motorn i denna Manhattan var en avancerad rak sexcylindrig motor, utvecklad av Kaiser i samarbete med Continental Motors. Denna motor var känd för sin prestanda och tillförlitlighet och gjorde Manhattan till en imponerande och eftertraktad bil för sin tid.

Denna Kaiser Manhattan är en sällsynt pärla, perfekt för bilentusiaster och samlare som letar efter ett unikt stycke av amerikansk bilhistoria. Ta tillfället i akt att äga en speciell klassiker.

Är du intresserad av denna unika 1953 Kaiser Manhattan? Kontakta oss för mer information och bilder. Ring oss på +31 6 54332525.

Länk till mer info:
www.continentalcars.nl

Detaljer

Märke Övriga
Årsmodell 1953
Miltal 12 345 mil
Bilen finns i Nederländerna
Besiktigad i Sverige Nej

Säljes av

  • Continentalcars (Företag)
  • Hoornsterzwaag, Nederländerna
  • Telefon:
  • E-post:

Rapportera annonsen

Anledning för rapportering(Obligatoriskt)
Din e-postadress används endast av oss om vi behöver kontakta dig.