Såld
Tryck på bilden för att se fler bilder

Dodge Super Bee 440 / 727 automat –69

Såld Inlagd: 8 april, 08:37

En mycket väl utförd helrenovering som är gjord utav en oerhört kunnig & noggrann Svensk herre!
Här är allt genomgånget, nytt eller renoverat!
Den som är insatt i hur enormt omfattande en sån här totalrenovering är för att nå den här nivån är nog också införstådd med de stora belopp och hur oändligt med arbete som är nedlagt, det är ju i stort sett bottenlöst!
Här finns det stora mängder med kvitto och fotodokumentation från början till slut!
Bilen är nedplockad till en helt ren/tom kaross och är därefter slipad totalt plåtren, därefter är den rostlagad och tennspacklad innan den lämnas in för hellackering in och utvändigt med ett mycket fint resultat!
Motorn är en mycket pigg & trevlig 440 som skulle varit renoverad tidigare, men som för säkerhets skull plockades ner för kontroll och då kunde konstateras att detta stämde och allt såg jättebra ut. Den är bromsad till 500+hk och levererar 360hk på drivhjulen. Bromspapper finns!
Renoverad och förstärkt 727 automat med bakvänt ventilhus, diffad 8 3/4 bakaxel med 49 hus och 3:91 i utväxling.
Delvis ny inredning. Invändigt klädd med isoleringsmattor. Genomgånget och omlindat elsystem. Fram och bakvagn renoverade och pulverlackerat. Linelock och skivbromsar. MDS tändning. Lindade headers. Rostfritt 2.5″ avgassystem med gott ryt i. Nya äkta Centerline fälgar till en kostnad på över 20.000:-, nya däck 255/60×15 fram och 295/50×15 bak. Termostatstyrd elfläkt. Träratt. Appstyrd stereoanläggning, …ja listan på vad som är gjort och påkostat kan göras hur lång som helst på en omfattade renovering som denna!
En grymt fin bil som går lika bra som den ser ut och låter!

OBS: Se drygt 70 foto på vår hemsida www.oscarssonsbil.se

För mer info ring Thomas på 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 42 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 13.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER, FINANSIERAR & SÄLJER DIN BIL ÅT DIG OM SÅ ÖNSKAS!
Vi löser även kontantinsatsen om så önskas!
Vårt fokus ligger numera på riktigt fina USA & övriga entusiastbilar från 1950-1970 som är våran passion, hobby & arbete!
Men vi jobbar även med nyare transportbilar & personbilar!
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern. Mitt emellan Karlstad & Göteborg.

Detaljer

Märke Dodge
Årsmodell 1969
Miltal Ej angivet
Bilen finns i Sverige
Besiktigad i Sverige Ja

Säljes av

  • Oscarssons Bilhandel (Företag)
  • Mellerud, Sverige
  • Telefon:
  • E-post: