Tryck på bilden för att se fler bilder

Austin Cambridge Saloon –64

129 900 kr Inlagd: 2 januari 2024, 17:08

Austin Cambridge Saloon från 1964 äkta Ladugårdsfynd som stått sedan 1988 och därefter genomgått en mindre renovering och är i utmärkt bruks skick både inuti och utanpå.

En av de mest imponerande funktionerna är de nyklädda sätena, som är tillverkade av en erfaren sadelmakare. Detta ger en bekväm och elegant körupplevelse. Dessutom har bilen nyligen fått nya sommardäck, vilket garanterar optimal prestanda på vägen.

Motorn har också renoverats och fungerar mycket bra. En ny generator har installerats och bilen är minusjordad för att säkerställa en pålitlig och effektiv drift.

När det gäller karossen finns det inget rost under, endast några få bubblor i lacken. Bilen omlackerades på mitten av 80-talet och har hållit sig i utmärkt skick sedan dess.

Det är viktigt att notera att denna Austin Cambridge Saloon är skattebefriad och besiktigad enligt gällande regler. Du kan vara säker på att den är i fullt lagligt skick.

Om du är intresserad av att äga denna klassiska bil i fantastiskt skick, tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förvärva denna Austin Cambridge Saloon 1964.

Något roligt i inbyte kan också vara av intresse är intresserad av det mesta allt från Entreprenad, Jordbruk, Lastbilar mm från världens alla hörn även Amerikanare kan vara intressant hör av dig mvh
Vid seriöst intresse finns fler bilder att tillgå!

Detaljer

Märke Austin
Årsmodell 1964
Miltal 4 500 mil
Bilen finns i Sverige
Besiktigad i Sverige Ja

Säljes av

  • Bengt Persson
  • Orsa, Sverige
  • Telefon:
  • E-post:

Rapportera annonsen

Anledning för rapportering(Obligatoriskt)
Din e-postadress används endast av oss om vi behöver kontakta dig.